De situatie

De jongedame in kwestie gaat na de zomervakantie naar de middelbare school en wil van haar kinderlijke kamer een echte meisjeskamer maken. Dagblad van het Noorden nodigde een aantal stylistes uit om hier een plan voor te maken. De randvoorwaarden voor dit project waren niet omschreven, op basis van een aantal foto's van de bestaande stituatie moest er een ontwerp aangeleverd worden.


Bindi Chill Out

Een slaapkamer gecombineerd met een chille hangout, dat wil natuurlijk elke puber. Op deze kamer kan gestudeerd worden, gelezen, geslapen er er kan gehangen worden met vriendinnen. Modeshows, muziek luisteren, make-up sessies ..

Het thema Bindi (traditionele Hindoestaanse decoratie) is doorgevoerd in deze kamer, het geeft de kamer een kleurrijke uitstraking zonder dat het kinderachtig wordt.

Bekijk hier het artikel in Dagblad van het Noorden

Er is gekozen voor de kleuren paars en zachtroze, gecombineerd met een felle aquablauwe contrastkleur. Het is meisjesachtig, maar niet te zoet en het houdt het de ruimte qua kleuren interessant. Om te relaxen is er een loungebank geplaatst, een fijne zitzak en een bed dat ook als daybed gebruikt kan worden.