De situatie.

Het kantoor moet geschikt zijn om klanten te ontvangen en moet tevens plek bieden voor korte besprekingen met collega's. Er moet een vergadertafel aanwezig zijn met minimaal 6 zitplekken en een zitje voor de meer informele ontmoetingen.
 

De directeur wil een multifunctionele werkplek, waar presentaties gehouden kunnen worden en waar voldoende ruimte is om achter de PC te werken, te faxen, te bellen en een goede kop koffie uit te serveren aan klanten. Er gaat een voorkeur uit naar natuurlijke materialen, of met die uitstraling, zoals hout, glas en metaal. De ruimte moet in z'n totaliteit aangepakt worden, waarbij de sfeer en de authentieke elementen behouden moeten worden.

Ruimte:

  • Kantoor

Realisatie:

  • Moodboard
  • Plattegronden
  • Kleurenplan
  • Materialenplan
  • Aankoopadvies

'Iedereen is van de wereld en de wereld is van iedereen'

Het kantoor oogt licht, leeg en functioneel. Het interieur word simpel gehouden en is sierlijk, maar nergens overdadig. Het interieur heeft een hoogwaardige uitstraling en straalt luxe uit.
De verschillende plekken op de wereld worden verbonden in 1 oppervlak met foto's, de wereld valt samen in 1 kantoorruimte door kunst en foto's vanuit alle hoeken van de wereld te gebruiken.

De matte betonnen vloer straalt zakelijkheid uit en beperkt overdaad, klassieke en eigentijdse meubelen kunnen moeiteloos gecombineerd worden en geven aan dat er geen grenzen zijn. Het hoogpolige wollen tapijt geeft in deze wereldse omgeving de warmte van thuis.Klassieke materialen, moderne vormen en licht en ruimte zijn de woorden waar je aan denkt als je dit kantoor binnenstapt.