De situatie.

Het jonge stel uit Steenwijk is net verhuisd naar een nieuwe woning en er mag ruimte gemaakt worden voor een derde bewoner. Ze houden zelf van rustige aardetinten, maar ze willen graag een wat vrolijkere en meer sprekende babykamer. Ze willen niet weten of het een jongen of een meisjes is, dus het moet een neutrale kamer worden.

Ruimte

  • Babykamer

Realisatie

  • Moodboard
  • Kleurenplan
  • Materialenplan
  • Aankoopadvies

Met uitgangspunt vrolijk, fris en neutraal is er een kleurenplan ontstaan met als basis mintgroen. De kleur mintgroen brengt huiselijkheid en brengt lichaam en geest in balans. Het laat zich goed combineren met natuurlijke materialen en groen en wit brengt in deze slaapkamer meer ruimte. 

De accentkleur oranje maakt het geheel wat spannender en met het leuke retrobehang is het een kleurrijk en vrolijk geheel, waar kinderen dol op zijn! Het meubelplan kan erg simpel zijn. De meubels van IKEA zijn niet duur en perfect voor een mooie witte basis in de kinderkamer. Het is ook altijd erg leuk om wat oude meubels op Marktplaats te scoren en deze in een mintgroene tint te verven. Mix wit met mintgroen, dat ziet het er minder perfect uit. Door complete meubelsets te kopen, ziet het er vaak te 'bedacht' uit.

Het resultaat.

Een frisse, vrolijke kamer met leuke details. En nu maar afwachten wie de nieuwe bewoner gaat worden! Hij .. of toch zij?