Huisartsenpraktijk De Vecht

Veertien ruimtes kregen een metamorfose! Deze huisartsenpraktijk, gerund door drie vrouwen, was leeg en steriel. Alle wanden en deuren waren wit en er mocht wel wat warmte en gezelligheid ontstaan. Want als je dan toch naar de huisarts moet, dan is een fijn welkom wel zo leuk. Samen met Maaike Starreveld van MES Ontwerp realiseerde ik dit interieur.

Skybox wordt hotelkamer

In opdracht van vtwonen en Essent hebben we binnen drie dagen een gedateerde skybox in de Euroborg omgetoverd tot luxe hotelkamer. De kamer werd vervolgens ingezet voor een campagne. Voetballer Levchenko en zijn vrouw Victoria Koblenko hadden de eer om er als eerste te logeren, daarna konden mensen een overnachting winnen in het stadion van FC Groningen.

Bekijk hier de hotelkamer

Interieur Malengo

Het jonge Groningse bedrijf Malengo groeit als een speer. Een extra verdieping werd aangehuurd en er moest op een lege, kale etage een fijne, hippe werkplek en kantine gerealiseerd worden. Met voldoende ruimte voor gekke ideeën. Samen met JANN Interieur gingen we LOS! En dit werd het resultaat!

Een nieuw interieur in 1 dag!

Bas, Riejanne, Sam en Mees kregen half april een nieuwe benedenverdieping, in 1 dag. Ze vertrokken  's morgens om half acht naar hun werk en 's avonds ploften ze neer in de nieuwe woonkamer, waar alles tot in detail voor ze was ingericht en gestyled. Van kinderhoek tot keuken.

Bekijk hier de metamorfose

Interieuradvies accountantskantoor

Een accountantskantoor van de toekomst, waar digitalisering en advies een belangrijkere rol spelen dan de standaard financiële dienstverlening. Dat vraagt om een niet-alledaags interieur, waar de klant zich welkom voelt. We plaatsten houten panelen aan de strakke kantoorwanden om meer warmte te creëren. Een verfrissende ontvangstruimte, hangplanten aan pilaren en een lounge vergaderruimte en een stijlvolle spreekkamer volgden. Blauwtinten, hout en messing spelen de hoofdrol.

Interieuradvies inrichting vloerenwinkel

Een kleine loods wordt getransformeerd tot hippe, professionele vloerenwinkel. Van vloerresten werd een verlaagd plafond gemaakt en de ruimte kreeg een pakhuisachtige sfeer, door fabriekslampen op te hangen aan oude katrollen. Een deur werd beplakt met advertenties uit tijdschriften uit de jaren '60.

Bekijk hier het interieur van de winkel

Interieuradvies ontvangstruimte Groningen

Een hippe kantoorwoonkamer voor iWink! Want waarom zou je in een afgesloten ruimte gaan zitten, terwijl je ook op deze relaxte manier met elkaar kunt vergaderen? De ruimte wordt tevens gebruikt als ontvangsruimte. Bezoek kan, wanneer te vroeg aanwezig, in een ontspannen sfeer een kop koffie pakken en op de bank neerploffen.

Bekijk hier het resultaat

Interieuradvies kantoor Groningen

De uitvoering van de ontwerpplannen voor een kantoor in de binnenstad in Groningen is in volle gang. De visgraat- en marmoleumvloer ligt en de trap heeft een industriële look gekregen d.m.v. het bekleden ervan met underlayment. Benieuwd naar de vintage frisse sfeer die alle verdiepingen krijgen en de eerste foto's?

Bekijk hier de foto's

Inrichting nieuwbouwhuis

De realisatie van een frisse natuurlijke nieuwbouwwoning. Een mix tussen modern en landelijk en subtiele accentkleuren. Het resulltaat! Op naar de laatste stap: lampen, bijzettafels en overige accessoires in de woonkamer. 

Bekijk hier het interieur

Inrichting VIP-ruimtes Drenthe House

Netwerken tijdens Drentse topevenementen? Het Drenthe House biedt hier gelegenheid voor. Buro Binnenhuis heeft de inrichting en aankleding verzorgd voor deze VIP-ruimtes!

Bekijk hier de aankleding voor de VIP-ruimte

Eelderwolde

Woonhuis Eelderwolde

Een nieuwbouwwoning kil, kaal en standaard? Nee, hoor. Hoge plafonds, zachte pastelkleuren en hout zorgen voor een warme uitstraling!

Bekijk hier het interieuradvies voor de nieuwbouwwoning

Metamorfose synagoge en B&B

Voor de Stichting Oude Groninger Kerken realiseerden wij in 1 dag een metamorfose van de oude Joodse synagoge en de bijbehorende Bed and Breakfast. Er miste sfeer en ziel in de ruimtes, door toevoegen van de juiste kleuren, materialen en accessoires is het een hele fijne plek geworden met veel sfeer en eigenheid.

Zie hier het resultaat

Kantoor en lunchruimte/ keuken iWink

Twee verdiepingen in het oude Seatrade pand langs de A28 moest een zakelijke, maar innovatieve uitstraling krijgen. De begane grond werd een grote lunchruimte met keuken en de 2e verdieping een frisse kantoortuin met vergaderruimtes.

Bekijk hier het resultaat