In de etalage van WitZandGrijs

12 okt 2012

Vandaag nemen we een kijkje in de etalage van webshop WitZandGrijs, een initiatief van woonfreak Ingeborg Kramer, een dame met smaak! De naam zegt het al: een shop met leuke woonaccessoires, papier- en lederwaren en lifestyle-artikelen in wit-, zand- en grijstinten. Bestorven tinten, zoals Ingeborg het noemt. Of zoals je het zelf misschien zou noemen: mooie basic kleuren voor een evenwichtige basis in je interieur. Smullen van bijzondere basics, die in elke type huis passen.

Vanuit Haarlem verhuisde Ingeborg naar het hoge Noorden, door deze nieuwe start ontstond de kans om een prachtige webshop te beginnen. 'De concurrentie is groot, dus ik doe mijn best om van alle merken die ik verkoop alleen het mooiste te selecteren.' Nou, dat doet Ingeborg leuk. De topartikelen van o.a. Bloomingville, East of India, Zussss en Zuiver vullen haar digitale winkel. Ingeborg: ' Ik heb wel eens wat in kleur verkocht, maar toch blijkt elke keer weer dat de basics het het beste doen.' 

Check snel de producten van WitZandGrijs en ontvang met kortingscode 'BB' 10% korting op het gehele assortiment.

Fan van de webshop? Check ook de Bed & Breakfast van Ingeborg, in Haren: Room 25. Dat was te verwachten natuurlijk, maar ge-wel-dig ingericht in een stoere en luxe Long Island stijl, met uitzicht over de Groningse landerijen!