In de etalage van Retroloekie

08 mrt 2013

In de etalage van Retroloekie.

Hallo vintagefans! Ook zo dol op alles wat nostalgie uitstraalt, maar zelf geen tijd om alle kringloopwinkels, online vintagestores en je oma's zolder af te struinen? Dan moet je de webshop en blog van Annemarie in de gaten houden! Deze dame is dag én nacht in de weer met haar te gekke shop en deze staat dan ook bomvol met kekke hebbedingetjes voor in je interieur! Elke keer vraag ik me af: waar haalt ze het vandaan? Tijd om haar eens even aan de tand te voelen!

Oude tijden herleven bij Annemarie. Bikken, kastjes, lampen, speelgoed, handgemaakte vintagekussens. Kleurrijke seventies items te kust en te keur dus. Om ze te bemachtigen moet deze dame wel wat moeite doen. Ze vertelt: 'Ik ben voor de inkoop van mijn spulletjes bijna elke dag op pad. Ik sta voor dag en dauw op om in alle vroegte mijn rondje kringloopwinkels en markt te doen. Het is altijd dringen rond openingstijd, veel oude handelaartjes staan klaar om naar binnen te stuiven. Ik vind het zelf een erg grappig fenomeen en laat de mannen in kwestie meestal maar gewoon voorgaan.'  Ze vervolgt: 'Ik ben selectief met wat ik inkoop, ik wil niet het gangbare kringloopassortiment verkopen, maar alleen de allermooiste unieke items. Verder wil ik eenheid in mijn webwinkel qua assortiment. Dus geen bij elkaar geraapte ratjetoe van spullen, maar een passend geheel. Het moet geen online rommelmarkt worden. Ik wil het voor de mensen makkelijker maken om bij elkaar passende items te kopen. Verder probeer ik via mijn site, maar ook blog en social media mensen te inspireren. Ik wil niet alleen mijn producten verkopen, maar ze ook enthousiast maken om zelf thuis te gaan stylen!'

Wie rondsnuffelt op de website van Annemarie zal het snel genoeg merken: we vinden er al het goede van vroeger en je kunt je er heerlijk laten inspireren door middel van leuke stylingideetjes en handige praktijkvoorbeelden van het inrichten van haar kinderkamers. De fijnste tips van een hippe huismoeder met gevoel voor smaak en een passie, kortgezegd. 

KORTINGSACTIE

Annemarie geeft speciaal voor mijn bloglezers en volgelingen cadeautjes weg! Bij elke bestelling die je in de maand maart in haar shop plaatst krijg je van haar een extra cadeau, passend bij het item wat je hebt gekocht. Wat moet je doen? Even 'Buro Binnenhuis' vermelden in het vak opmerkingen als je wat bestelt. Veel shop- en leesplezier!