In de etalage van Instacopy.me

26 nov 2012

In de etalage van Instacopy.me

Ben jij één van de 80 miljoen gebruikers die verslaafd is aan Instagram? Je weet wel, die te gekke app. Je kunt er foto's mee bewerken en delen en het is bekend van de jaren '70 filters. Ik heb goed nieuws: het is nu ook mogelijk je huis met je favoriete instagramfoto's te stylen. Via Instacopy.me! We kijken dit keer mee met initiatiefneemster Anouk Bos, ze laat ons zien hoe haar vernieuwende concept werkt. 

Anouk Bos (eigenaar van het bekende modeblog netwerk creatorsofdesire.com) en Mark Ruigrok (drukwerkspecialist) besloten om de handen ineen te slaan en deze te gekke webshop de virtuele lucht in te slingeren. Anouk vertelt hoe ze op het idee is gekomen: 'Er is grote vraag naar bijzonder drukwerk voor aan de muur. Bij ons kun je echt iets unieks creëren. De populaire jaren 70 filters - waar Instagram zo bekend mee is geworden - maken van iedere foto ware wall-art. Wat dacht je van een serie Instafood canvassen voor in de keuken of trendy vintage ogende portret foto’s van je kinderen?' 

De internet onderneemster gelooft heilig in het nieuwe concept en de eerste orders zijn dan ook al een feit. 'Iedereen is enthousiast en gebruikers komen zelf ook met nieuwe ideeën. Zo merken we bijvoorbeeld dat de meeste klanten meer dan één canvas bestellen om zo zelf een muurcollage te creëren.' 

Hoe werkt het?

Je Instagram op canvas of retro ansichtkaarten bestellen kan in 3 stappen.

1. Je logt in met je Instagram account

2. Je selecteert je Instagram foto die je wilt laten drukken, vervolgens selecteer je het gewenste product en afmeting. Wil je meerdere producten of foto's bestellen dan herhaal je dit proces

3. Vervolgens vul je je gegevens in, wij leiden je naar de betalingsomgeving en voila. Jouw mooiste Instagram foto's aan de muur binnen 5-7 werkdagen. 

Slim!

Directe koppeling & slimme upscaler
De Instagram-op-canvas shop onderscheidt zich van andere drukwerk aanbieders door twee slimme features:
1. Een directe technische koppeling met Instagram zorgt ervoor dat klanten gemakkelijk en snel hun favoriete foto’s kunnen selecteren en afdrukken.
2. Daarnaast maakt de website gebruik van een upscaler. Mede-oprichter Mark Ruigrok legt uit: “Instagram-foto’s hebben een te lage resolutie. Door een slimme upscaler in de shop te bouwen kunnen wij toch kwalitatief heldere canvassen drukken."
 

Aanbieding

De dure tijden zijn in aantocht. Maak opa, oma, lover en vrienden blij!

Bestel nu je mooiste Instagram foto's op canvas bij Instacopy.me en ontvang t/m 21 december een gratis set retro ansichtkaarten van dezelfde foto t.w.v. €6,95 cadeau.

De prijs voor een 30 x 30 canvas is €29,95

Het 50 x 50 canvas kost €45,90

VERZENDKOSTEN ZIJN GRATIS!