In de etalage van 'Hippie Chic'

08 mei 2014

In de etalage van 'Hippie Chic'

Waar reizen al niet goed voor kan zijn .. In het voorjaar van 2013 vertrok Samia Mulder naar Midden-Amerika om een paar weken te genieten van natuur, rust en ruimte. Reizen, indrukken opdoen en tegelijkertijd je hoofd leeg maken: je kent het wel. Dit tripje leverde haar niet alleen rust op, maar ook een bak vol inspiratie. Uiteindelijk resulteerde het in het waarmaken van een stille wens: een eigen webshop met artikelen gelinkt aan de 'Ibiza lifestyle'.

Samia vertelt: 'De handgemaakte producten, de Eco-chic resorts, de bohemianstijl, de gypsy accessoires en het vrije gevoel waren voor mij destijds een enorme inspiratiebron. Ik heb al langer het idee gehad om iets voor mezelf te beginnen en tijdens onze reis viel alles op zijn plek. Met Hippie Chic wil ik anderen van deze levensstijl mee laten genieten.' Hippie Chic verkoopt mode- en woonaccessoires, maar bied ook inspiratie over een bohemian leven. Inspiratie die jou dat typische peace, love & happiness gevoel geven.

De producten die met zorg worden uitgezocht zijn vaak gemaakt van natuurlijke materialen, zijn handgemaakt en/of uniek. Én gemaakt met aandacht en respect voor de omgeving. Geen standaard webshop dus. De woonaccessoires die je bij Hippie Chic vindt, zijn o.a. Van het merk Nacotrade en Hübsch, maar er zitten ook bijzondere producten van lokaal hout bij, handgemaakt door meubelmaker Hylke van Niel. Check bijvoorbeeld eens de schommel, om heerlijk op weg te dromen naar een ver oord.

Korting!

Om jullie kennis te laten maken met de Ibiza lifestyle krijg je tot 1 augustus 20% korting op het gehele aanbod in de shop.

Gebruik code burobinnen20 en ik wens je veel shopplezier! Smullen!