In de etalage van Laif en Nuver

10 aug 2012

In de etalage van Laif en Nuver

Laif en Nuver is één van de stijvolste woonwinkels in Noord-Nederland. Deze prachtige winkel biedt lifestyle-, kadoartikelen, meubels en woonaccessoires van meer dan twintig verschillende merken. Vooral de bekende merken met een Scandinavisch tintje zijn sterk vertegenwoordigd, zoals House Doctor, Bloomingville, Hübsch interior en HKLiving.

Laif en Nuver heeft nu nog twee vestigingen, eentje aan het Zuiderdiep in de stad Groningen en een prachtige winkel met terras in het dorp Mensingeweer. De vestiging in de stad is nog open tot 31 augustus, daarna ontvangen de eigenaren Willem en Pier u graag op het zogeheten Hogeland. (Elke vrijdag, zaterdag en zondag van 10.00 uur tot 18.00 uur). 

De vestiging in Mensingeweer ligt aan het water en het is mogelijk om aan te leggen met de boot. Eigenaar Pier: 'De plek, middenin het dorp, het water, de statige entree en de ruimte spraken ons direct aan toen we op zoek waren naar een pand. Dat het oud en vervallen was, vonden we beide geen probleem. Het gaf ons het idee dat we het geheel konden vormgeven naar eigen inzicht.' En dat is gelukt! 

De woonwinkel (200m2) is tevens een koffie- en theehuis met lekkere koffievariaties, theesoorten en gebak. Liggend aan het Pieterpad, langs de weg naar Lauwersoog en aan open vaarwater langs de Groninger Maren. 's Zomers is het heerlijk toeven op het terras.

Eigenaar Willem regelt de inkoop voor de winkel en laat zich daarbij leiden door zijn eigen smaak. 'Veel van de spullen die we in de winkel hebben vind je terug bij ons thuis!'

Ga naar de website van Laif en Nuver

Dit keer in de etalage van Laif en Nuver: het Bloomingville tekstcanvas, er zijn maar liefst achttien verschillende teksten! Het is een canvas met een houten frame, afmeting 50x70cm. Prijs € 44,95

Door ons bericht op Facebook over dit blogitem te delen maak je kans op een canvas naar keuze!