Gespot op Wonen & Co. De Beurs

19 mrt 2013

Gespot op Wonen & Co. De Beurs

Vorige week geen tijd gehad om een kijkje te nemen op de woonbeurs in Martiniplaza? Niet getreurd! Ik heb de highlights even voor je op een rijtje gezet. 

Cobra Art presenteerde deze prachtige foto van Igor Vasiliadis, een Russiche modefotograaf die ook kunstprojecten doet. Echt: wauw! De foto is gedrukt achter plexiglas, de nieuwste trend voor in de woonkamer.  Door het verlijmen van de foto komen de kleuren nog verder tot leven. Dus, gooi je canvas de deur maar uit, dat kan echt niet meer. 

Ontwerpster Nicole Vaneker staat dit jaar op verschillende woonbeurzen met een bijzondere tafel: The ‘Queens Table’.  Een Kunst-tafel, gemaakt door 30.000 Nederlanders, voor het Koninklijk Huis. Op het tafelblad komt een pointillistisch kunstwerk, met de afbeeldingen van Koningin Beatrix en Prins Willem-Alexander. Bezoekers van de beurzen kunnen haar live helpen en met hun vingerafdruk vereeuwigd worden in de ‘Queen’s Table; ieder puntje van het kunstwerk is een vingerafdruk van een Nederlander, in totaal zo'n 30.000 stuks! Kijk hier voor alle KunsTafels.

 

Als je op zoek bent naar originele en persoonlijke decoratiegadgets: check dit. Circles of Life zijn persoonlijke kunstwerkjes, gemaakt van (oude) foto’s van mooie momenten, gemaakt tot een origineel kunstwerk. Van elke foto wordt een mooie button gemaakt, waarmee je je muur kunt vullen met bijzondere mensen en momenten.

Iedere Circle wordt eenmalig handmatig gemaakt en samen maken de Circles een oneindig uit te breiden kunstwerk. Niet goedkoop, tien Circles voor € 500, wel kek.

Kijk hier voor meer informatie