14 en 15 december: Een 'Christmas Carol' bij De Oranjerie

28 nov 2013

Begin volgend jaar verschijnt het huis van eigenaresse Geeske de Vries in Landleven (uiteraard een eigen productie). Maar in de gure laatste maanden van dit jaar is De Oranjerie wederom omgetoverd in een overdadige shabby chique sfeer. Veel lichtjes, gedekte tafels en oud-Engelse accessoires toveren de winkel om tot een sfeervol kerstparadijs.

Wil je het optimale kerstgevoel beleven? Op zaterdag 14 en zondag 15 december wandel je tijdens de Victorian Christmas Fair regelrecht een echte Christmas Carol binnen.

Op de locatie, in Victoriaanse stijl aangekleed, vind je 35 kerstkramen met brocante, delicatessen, buitenkachels, kerstkoekjes, oude kerstdecoraties, snoepgoed uit grootmoeders tijd, kerstkransen, oude prenten en zelfs Christmas pudding. Er is een verhalenvertelster en er worden kerstliederen gezongen door een koor.

Carolina Verhoeven, culinair historicus, laat zien hoe Poffert en de Christmas Pudding worden gemaakt. Alles wordt gepresenteerd in de oude Engelse sfeer met bijpassende hapjes en drankjes.

Bijzondere Openingstijden: Zaterdag 14 december 11.00 – 21.30 uur 
(Vooral zaterdagavond zal het bijzonder sfeervol zijn)

Zondag 15 december 11.00 – 17.00 uur. 

Entree: € 3,- p.p. Meer informatie vind je hier.