Studio Lumino.

Interieurreportages. Naast het geven van interieuradvies maakt het realiseren van interieurreportages een onderdeel uit van de producten van Buro Binnenhuis. Het gaat hierbij om de zogenaamde 'binnenkijkers' die in verschillende landelijke en internationale woonbladen en lifestylemagazines te zien zijn. Onder de naam Lumino werkt Buro Binnenhuis samen met Hans Mossel Fotografie. Reclamefotografie en productfotografie vallen ook onder de aangeboden diensten. We publiceren over de hele wereld.


De lezer laat zich inspireren door binnen te kijken in verbouwde panden, spot de hipste interieurs en doet handige tips op voor doe-het-zelf accessoires. Aan de hand van prachtige foto's van hun interieur lichten de bewoners in een interview zelf hun keuzes toe en laten bijvoorbeeld weten hoe ze hun verbouwing hebben aangepakt, waar ze hun meubels en accessoires hebben gekocht en welke verf er op de muur zit.

Buro Binnenhuis verzorgt de productie van deze binnenkijkers! Bijzondere huizen en inspirerende interieurs worden door Buro Binnenhuis zorgvuldig geselecteerd. Indien een woning geschikt is vindt er een fotoshoot van ongeveer 6 uur plaats. De styling wordt ter plekke geregeld en de ruimtes worden op hun best vastgelegd. Hans Mossel Fotografie draagt zorg voor de fotografie en de nabewerking van de beelden.