De metamorfose.

Gezocht: klanten die het graag geregeld willen hebben!

 

Lijkt een metamorfose jou ook de ideale oplossing voor jouw/ jullie interieur? Dat kan!

 

Samen met vriendin/ collega Anne-marie Frazer (www.janninterieur.nl) realiseer ik vanaf heden alleen nog complete metamorfoses voor particulieren. Jouw smaak en die van je eventuele partner worden samengevoegd in een plan en vervolgens ook nog uitgevoerd! Gegarandeerd resultaat, dus. Geen half werk, zelf aanklooien met een plan van een ontwerper, muren die daardoor alsnog jaren leeg blijven en een resultaat dat het weer net niet is. Kortom: een interieur dat helemaal AF is en het wauw-effect heeft.

 

Je kunt kiezen tussen het volledig (opnieuw) inrichten van een ruimte ( € 2.500) of het 'af' maken: dus stylen en sfeer creëren in de huidige basis (€ 1.750)

 

Wij onderscheiden ons van andere ontwerpers door: onze geweldige humor :), onbegrensd enthousiasme, een beetje lef in de ontwerpen en oog voor detail en gevoel voor warmte/ sfeer.

 

Stap 1 We komen een uur langs om een intake te doen. Jullie hebben zelf ondertussen al een map met inspiratie aangemaakt op Pinterest en een wensenlijstje samengesteld, die gaan we bespreken. We stemmen tijdens dit gesprek ook een budget af.

Stap 2 Wij bieden jullie een moodboard aan met ons plan. Hierin vind je meubels, kleuren en materialen. Hier kunnen jullie nog feedback op geven. Per mail of telefonisch. Zo voorkomen we grote teleurstellingen.

Stap 3 De grotere items worden, op basis van ons advies, door jullie aangeschaft. De accessoires, ophangen van lampen, behang, het kleinere verfwerk en styling verzorgen wij. De metamorfose en styling doen wij op een dag waarbij de klant het huis verlaat. Dan is het echt een verrassing als je thuis komt!

Km vergoeding bedraagt € 0,30 per km, vanaf 20km vanaf Groningen.


Reactie van een klant: 'Ons huis is zo fijn nu. Al onze wensen zitten erin verwerkt, maar op een verrassende manier. Het gevoel is onbetaalbaar. Heel veel dank hiervoor, jullie zijn echte talenten. Er zijn hier al vele ooh's en aah's gevallen!'