Interieuradvies.

Niets zo persoonlijk als een interieuradvies. Het gevoel wat u krijgt als u een ruimte binnenkomt. Wat maakt het dat u zich er prettig voelt en er graag vertoeft? De kleuren, de materialen, de meubels, vormen, stoffen, lichtinval en verlichting en de indeling en inrichting van de ruimte. Een combinatie van deze elementen of eigenlijk: dé combinatie van deze elementen. 

Bekijk hier mijn werkwijze

Interieuradvies - particulieren

Interieuradvies - bedrijven

Een huis gekocht of tijd om de bestaande inrichting eens goed aan te pakken. Wat nu? Gaan we alles compleet verbouwen of heeft alleen de woonkamer een nieuwe laag verf nodig, een nieuwe bank en een ander verlichtingsplan? En waar willen we in huis oma's oude kast een plekje geven? Zitten onze eetkamerstoelen nog goed en passen ze wel bij die nieuwe eettafel? Als we dan toch gaan verhuizen kunnen we misschien ook eens een nieuwe bank kopen of die fijne fauteuil die we al een tijdje op het oog hebben .. En hoe maken we het geheel nou echt AF?

Lees verder over interieuradvies voor particulieren

Heeft u ooit stilgestaan bij de invloed van het interieur op het welzijn en de prestaties van uw medewerkers? Bijna 90% van de medewerkers zegt zich in een fijnere omgeving gestimuleerd en gemotiveerd te voelen. Er is zelfs wetenschappelijk bewezen dat mensen zich minder vaak ziek melden als zij zich begeven in een prettige werkomgeving. Kleuren, materialen en licht hebben enorm veel impact. Over de verschillende mogelijkheden en de gevolgen wissel ik graag met u van gedachten.

Bekijk hier mijn werkwijze

Interieuradvies - Horeca

Iedere ondernemer wil graag succesvol zijn. Wanneer u een eigen horecaonderneming runt betekent dit een volle zaak. Iedereen praat over uw zaak en wil er naartoe. Het interieur van uw zaak, of dit nu een bar, restaurant of hotel is, speelt hierbij een grote rol. Mensen bevinden zich nou eenmaal graag op een plek waar zij zich goed voelen: de sfeer moet goed zijn, anders stap je niet over de drempel. Het interieur dient als eerste trekker en vervolgens is, vanzelfsprekend, kwaliteit een belangrijk aspect. Ik help u graag om dit te realiseren!

Bekijk hier mijn portfolio